Babagan Perusahaan

Guangzhou Lida Technology Co, Ltd
dununge ana ing Distrik Perindustrian Guangzhou Kota, Guangdong China. Kanthi investasi total saka 10 yuta, lan nutupi tlatah sing luwih saka 2,000 meter persegi, pabrik kasebut duwe lokakarya modern lan sistem manajemen modern Kanthi latar mburi teknis.
ON
GARIS
KANGGO SAIKI