За компанијата

Гуангжу Лида технологија копродукции, ООД
се наоѓа во индустриската област Гуангжу во градот Гуангжу, Гуангдонг во Кина. Со вкупна инвестиција од 10 милион, и зафаќа површина од повеќе од 2,000 квадратни метри, фабриката има модерни работилници и модерен систем на управување со силна техничка позадина.

Избрани производи

НА
ЛИНИЈА
ПРАВДА СЕГА