Rreth kompanisë

Guangzhou Lida Technology Co., Ltd
është e vendosur në rrethin e Guangzhou Industriale të Guangzhou City, Guangdong China. Me një investim total prej 10 milion, dhe duke mbuluar një sipërfaqe prej më shumë se 2,000 metra katrorë, fabrika ka punëtori moderne dhe një sistem modern të menaxhimit me një prapavijë të fortë teknike.
ON
LINJË
Enquiry TANI