Ngeunaan Perusahaan

Guangzhou Lida Téhnologi Co., Ltd
perenahna di Distrik Guangzhou Kota Guangzhou, Guangdong China. Kalayan total investasi na 10 jutaan, sareng panutup daérah anu langkung ti 2,000 meter pasagi, pabrik ngagaduhan bengkel modéren sareng sistem manajemén modéren sareng latar téknis anu kuat.
HENTEU
GARIS
DUKSARI AYEUNA